Belépés
email:
jelszo:
Címlap
Rólunk
Munkatársak
Oktatás
Kutatás
Infrastruktúra
Szakmai kapcsolatok
Szakképzési támogatás
Tanszéki könyvtár
  Könyvek
  PhD értekezetek
  Folyóiratok
  Diplomamunkák
  Szakdolgozatok
  TDK munkák
Tempus-Norvég Projektek
PhD értekezetek

NévCímÉv
Kun Szilárd Nem tejalapú probiotikus élelmiszerek előállítási lehetőségeinek megalapozása 2008
Süle Andrea Környezeti tényezők hatásának vizsgálata az árpában proteomikai módszerekkel 2008
Farkas Gabriella Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására 2007
Erdélyi Balázs Aril- és aralkil-metil ketonok sztereoszelektív redukciója élesztőkkel 2005
Hegyesné Vecseri Beáta Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során 2005
Mayer Ágnes Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük 2004
Nguyen Duc Quang Studies on some karbohydrolases with nutrition potential (Táplálkozás-élettani jelentőségű karbohidrolázok tanulmányozása) 2003
Rezessyné dr. Szabó Judit Thermomyces lanuginosus eredetű a-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzés 2003
Rónaszéki Gábor Thermomyces lanuginosus termofil fonalas gomba növekedésének és hőstabilis amilolitikus enzimeinek vizsgálata 2002
Az oldal generálási idõpontja:  2025-06-07
SZIE nyitóoldal Keresés Webmail Neptun Joker Kapcsolat