Belépés
email:
jelszo:
Címlap
Rólunk
Munkatársak
Oktatás
Kutatás
Infrastruktúra
Szakmai kapcsolatok
Szakképzési támogatás
Tanszéki könyvtár
Könyvek
PhD értekezetek
Folyóiratok
Diplomamunkák
Szakdolgozatok
TDK munkák
Tempus-Norvég Projektek
PhD értekezetek
Név
Cím
Év
Kun Szilárd
Nem tejalapú probiotikus élelmiszerek előállítási lehetőségeinek megalapozása
2008
Süle Andrea
Környezeti tényezők hatásának vizsgálata az árpában proteomikai módszerekkel
2008
Farkas Gabriella
Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására
2007
Erdélyi Balázs
Aril- és aralkil-metil ketonok sztereoszelektív redukciója élesztőkkel
2005
Hegyesné Vecseri Beáta
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során
2005
Mayer Ágnes
Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük
2004
Nguyen Duc Quang
Studies on some karbohydrolases with nutrition potential (Táplálkozás-élettani jelentőségű karbohidrolázok tanulmányozása)
2003
Rezessyné dr. Szabó Judit
Thermomyces lanuginosus eredetű a-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzés
2003
Rónaszéki Gábor
Thermomyces lanuginosus termofil fonalas gomba növekedésének és hőstabilis amilolitikus enzimeinek vizsgálata
2002
Az oldal generálási idõpontja: 2025-06-07
SZIE nyitóoldal
Keresés
Webmail
Neptun
Joker
Kapcsolat